Din Camino er først og fremmest en måde at arbejde med sin ledelsesmæssige udvikling på. Det handler om refleksion, fordybelse og om at bruge naturen og vandringen til at komme tæt på sine ledelsesmæssige værdier og mål. Vi gør det selv, og vi gør det til stadighed.

Vejen er målet. Og som reflekterede ledere er vi hele tiden i bevægelse. Nye steder hen. Men som vandreren lægger vi også etaper bag os. Vi flytter os for at komme videre.”

Vi har hjulpet mange ledere i arbejdet med at finde egen camino og løse svære problemstillinger via personlige skræddersyede mentorprogrammer og igennem de vandringer, vi kalder Tankegang for grupper. Vi bruger skovene omkring hovedstaden, eksempelvis Hareskoven, Gribskov, Tisvilde Hegn og Tokkekøb Hegn. Og så tager vi ofte vores grupper med til Klinteskoven ved Møns Klint eller til Blekinge i det sydlige Sverige.

… vandringens  langsommelighed ​opfordrer til eftertanke og samtale.”​

Din Camino består er flere elementer, som tilpasses behov og mulighed.

I alle dele af Din Camino – find vejen i dit lederskab understøttes du hele vejen i at nå de mål, som du sætter sammen med os fra starten. ​

Monotonien, der er ved at bevæge sig fremad langsomt, bidrager til at åbne sanserne. For det, der sker omkring en selv – og det der sker i en selv.”