Din Camino er først og fremmest en måde at arbejde med sin ledelsesmæssige udvikling på. Det handler om refleksion, fordybelse og om at bruge naturen og vandringen til at komme tæt på sine ledelsesmæssige værdier og mål. Vi gør det selv og vi gør det til stadighed.

”Vejen er målet. Og som reflekterede ledere er vi hele tiden i bevægelse. Nye steder hen. Men som vandreren lægger vi også etaper bag os. Vi flytter os for at komme videre.”

Vi har hjulpet mange ledere i arbejdet med at finde egen camino og løse svære problemstillinger via personlige skræddersyede mentorprogrammer og igennem de vandringer, vi kalder Tankegang for grupper. Mentorprogrammerne og Tankegang for grupper foregår altid i naturen, da vi bruger naturen og vandringen som ramme for at arbejde med lederskabet og finde en bæredygtig retning i det professionelle virke.

”… vandringens  langsommelighed ​opfordrer til eftertanke og samtale.”​

Din Camino består er flere elementer, som tilpasses behov og mulighed.

I alle dele af Din Camino – find vejen i dit lederskab understøttes du hele vejen i at nå de mål, som du sætter sammen med os fra starten. ​

”Monotonien, der er ved at bevæge sig fremad langsomt, bidrager til at åbne sanserne. For det, der sker omkring en selv – og det der sker i en selv.”

 

 

I vores Mentor arbejder vi med dig én-til-én. Prisen for deltagelse i et mentorprogram afhænger af forløbet og aftales konkret. Men typisk vil vi mødes 2-4 gange af 4 timer pr. gang, hvor vi både arbejder inden for og går ture i skovene omkring Hovedstaden.

I vores Tankegang for grupper bruger vi både dig og hinanden til refleksion. Tankegang foregår i grupper, og vi har to formater:

Tankegang på 1 dag er et intensivt format, hvor vi typisk afholder forløbet i en skov i Nordsjælland.

Tankegang på 2 døgn og afvikles typisk på Skoven Kalder i Sydsverige eller ved Møns Klint. Vi kan også lægge det andre steder, hvis I har lyst til det.

På to-døgnsformaterne mødes vi om aftenen den første dag, spiser sammen, lærer hinanden at kende og tager hul på arbejdet med dine ledelsesmæssige problemstillinger. De to følgende dage er en vekselvirkning mellem vandring, øvelser, samtale og refleksion.