Din Camino – find vejen i dit lederskab er grundlagt i 2017 af Line Posselt og Erik Harr.

Vi er begge meget erfarne ledere og har en fælles passion for at vandre og opholde os i naturen. Den passion bruger vi aktivt til at forbedre os i vores professionelle virke og som mennesker. Udover at udvikle os selv som ledere ønsker vi at inspirere andre til at finde deres personlige camino.

Din Camino – find vejen i dit lederskab handler om at sætte den enkelte i stand til at finde sin egen vej – sin egen camino. Det har vi begge gjort og vi gør det til stadighed, da det er en rejse, der aldrig slutter helt.

Erik Harr

15 års erfaring som top- og mellemleder i forskellige fag- og erhvervsorganisationer, forlag og kommunikationsbranchen. Blev i 2019 kåret som Årets Leder af lederforeningen i Dansk Journalistforbund.

Mangeårig mentor i Dansk Journalistforbund og netværksleder i Samuelsen. Forfatter til forskellige fagbøger og en erfaren underviser. Censor i kommunikation og virksomhedsstudier ved Roskilde Universitet (RUC).

Til daglig direktør i FADL, Foreningen af Danske Lægestuderende. Uddannet cand.mag. og Diplomuddannelse i Ledelse.

Kan kontaktes på +45 2677 7004 eller mail erikharr2610@gmail.com

Line Posselt

Mere end 10 års erfaring som forhandlingschef og direktør i forskellige faglige organisationer. Aktiv netværker, iværksætter og rådgiver. Mangeårig mentor i djøf og netværksleder i flere direktørnetværk. Erfaren debattør, konfliktløser, underviser og forhandler.

Virksomhedsejer i rådgivningsvirksomheden Posselt plus co., stifter af Pay It Forward Academy. Uddannet cand.polit. og bl.a diplomfag i Ledelse og Organisationspsykologi. Aktiv vandrer og har bl.a gået Camino Primitivo i Spanien og mange vandreruter i Sverige bl.a Blekingeleden.