Din Camino – find vejen i dit lederskab er grundlagt i 2017 af Line Posselt og Erik Harr.

Vi er begge meget erfarne ledere og har en fælles passion for at vandre og opholde os i naturen. Den passion bruger vi aktivt til at forbedre os i vores professionelle virke og som mennesker. Udover at udvikle os selv som ledere ønsker vi at inspirere andre til at finde deres personlige camino.

Erik Harr

Knap 20 års erfaring som top- og mellemleder i forskellige interesseorganisationer, forlag og i kommunikationsbranchen.

Blev i 2019 kåret som Årets Leder af lederforeningen i Dansk Journalistforbund. Se link her.

Til daglig direktør i FADL, Foreningen af Danske Lægestuderende. Uddannet cand.mag. og har en diplomuddannelse i ledelse. Ejer desuden agendadesign.dk, der arbejder med dagsordener, medielobbyisme og opbygningen af stærke organisationer.

Mangeårig mentor i Dansk Journalistforbund og netværksleder i Samuelsen. Forfatter til to fagbøger om organisationsudvikling, kommunikation og interessevaretagelse. Censor i virksomhedsstudier og kommunikation ved Roskilde Universitet (RUC). En meget erfaren foredragsholder, mentor og workshopleder.

Kan kontaktes på +45 2677 7004 eller mail erikharr2610@gmail.com

Line Posselt

Mere end 10 års erfaring som forhandlingschef og direktør i forskellige faglige organisationer. I dag vicedirektør og CFO i Dansk Ejendomsmæglerforening.

Aktiv netværker, iværksætter og rådgiver. Mangeårig mentor i djøf og netværksleder i flere direktørnetværk. Erfaren debattør, konfliktløser, underviser og forhandler.

Uddannet cand.polit. og bl.a diplomfag i Ledelse og Organisationspsykologi. Aktiv vandrer og har bl.a gået Camino Primitivo i Spanien og mange vandreruter i Sverige.