Det siger ledere om Din Camino

“Jeg synes, at konceptet er genialt. Din Camino er et unikt koncept for ledelsesudvikling, der på én gang er så anderledes og rammende, at det bare må prøves. Man bliver hevet ud af hverdagen, væk fra kontoret, væk fra de sædvanlige konferencefaciliteter og omsluttet af natur og gode ledelsesmæssige drøftelser. Det er lettere at reflektere over sin egen ledelsesmæssige situation, når man vandrer i naturen.”
Torben, sekretariatschef i en fagforening

“Den største anbefaling herfra! Check meget gerne Din Camino ud, hvis du har brug for ledelses-, organisations- eller strategiudvikling.”
Karen, direktør i et stort konsulenthus

“Jeg har været så heldig at få lov til at være en del af “Din Camino – find vejen i dit lederskab”. I forbindelse med drift af eksisterende virksomhed, samt opstart af ny, har det været, og er, en stor opgave at få retning på begge virksomheder samt de værdier, som skal bære den nye virksomhed. Værdierne har afgørende betydning for mig som administrerende direktør, men også medarbejdere og kunder har brug for at få kendskab til og kunne tilslutte sig virksomhedernes værdier. Jeg kan stærkt anbefale både lokation, undervisere og i særdeleshed indhold!!”
Mette, CEO i større dansk virksomhed på socialområdet

“Det har været en kæmpe oplevelse. Din Camino har givet os en indsigt og et fundament som overstiger selv vores vildeste fantasi. Vi tænker, at vi nok stadig ikke helt har forstået, det kæmpe potentiale dette har bidraget med ind i vores fælles og individuelle ledelsesrum og ledelsesgerning. Men det går nok rigtigt op for os en dag og i den nærmeste fremtid, hvor vi nu vil tage hul på de handlinger vi aftalte. Så stort tak for dagene, dage som vi godt kunne unde alle.”
To ledende sygeplejersker i Region Midt

”Din Camino rammer en spændende niche. Vandringen som bærende element i refleksion og problemløsning, er i den grad i pagt med tidsånden. Det er genialt at bruge naturen som ramme i udvikling og udfordring af lederskabet. Stille og roligt kommer man på den måde i fællesskab nogle spadestik dybere i fx komplicerede ledelsesudfordringer.”
Bo, cheføkonom i en stor dansk erhvervsorganisation