Univers

Din Camino er først og fremmest en måde at arbejde med sin ledelsesmæssige udvikling. Det handler om refleksion, fordybelse og om at bruge naturen og vandringen til at komme tæt på sine ledelsesmæssige værdier og mål.

Vejen er målet. Og som reflekterede ledere er vi hele tiden i bevægelse. Nye steder hen. Men som vandreren lægger vi også etaper bag os. Vi flytter os for at komme videre.”

Jeg har hjulpet mange ledere i arbejdet med at finde deres egen camino og løse svære problemstillinger via personlige skræddersyede mentorprogrammer eller gennem vandring med grupper. Jeg bruger typisk skovene omkring hovedstaden, eksempelvis Hareskoven, Gribskov, Tisvilde Hegn og Tokkekøb Hegn. Eller Klinteskoven ved Møns Klint.

… vandringens langsommelighed ​opfordrer til eftertanke og samtale.”​

Din Camino består af flere elementer, som tilpasses efter behov.

I alle dele af Din Camino – find vejen i dit lederskab understøttes du hele vejen i at nå de mål, som du sætter sammen med os fra starten. ​

Monotonien, der er ved at bevæge sig fremad langsomt, bidrager til at åbne sanserne. For det, der sker omkring en selv – og det der sker i en selv.”

Læs mere i dette slidekit om Din Camino, hvis du gerne vil vide mere: Din Camino – kort præsentation – www.dincamino.dk